Prodejna Uhříněves - otevřeno!

Více informací

Krůtí řízek s cuketou

Jak na to:

Cuketu omyjeme a nakrájíme na plátky. Cibulku nasekáme najemno a obojí osmahneme na olivovém oleji dozlatova. Zakápneme citrónovou šťávou, osolíme a smícháme s utřeným česnekem. Maso zlehka naklepeme a na přírodní způsob opečeme ze všech stran. Poté ho vyjmeme a do výpeku vmícháme smetanu, dochutíme solí a pepřem. Maso servírujeme obložené cuketovou směsí, přelité omáčkou s uvařenou rýží.
Příprava 45 minut, množství pro 2 osoby.
 

Vytisknout recept
Krůtí řízek s cuketou

Suroviny:

  • 2 krůtí prsa
  • ½ cukety
  • cibule
  • 2 lžíce olivového oleje
  • lžíce citrónové šťávy
  • stroužek česneku
  • ½ smetany na šlehání sůl a pepř
  • 200 g rýže