Broskvová krůtí křídla

Krůtí křídla vaříme asi 1 hodinu ve slané vodě s celou mrkví, cibulí, bobkovým listem a několika kuličkami pepře. Křídla vyjmeme, necháme vychladnout, vykostíme a maso pokrájíme. Nudle uvaříme podle návodu a scedíme. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme plátky broskví a osmahneme je (asi 5 minut). Dále přidáme nudle, krůtí maso, opatrně zamícháme a prohřejeme. Před podáváním opepříme a posypeme koprem a pažitkou.

Suroviny

  • 2 ks krůtích křídel
  • 1 mrkev
  • 1 menší cibule
  • 30 g másla
  • 4 broskve nakrájené na plátky
  • 100 g "čínských" nudlí
  • bobkový list, celý pepř, mletý pepř
  • 1 lžíce drobně nasekaného kopru
  • 1 lžíce drobně nakrájené pažitky
  • Sůl