Akce od 6.5. do 19.5.2019

Více informací

Krůtí bifteky

Jak na to:

Jednotlivé přísady do marinády smícháme v porcelánové misce a vložíme plátky masa. Uložíme v chladu na 4 hodiny. Potom bifteky osmažíme po obou stranách na rozpáleném oleji nebo pečeme na grilu. Podáváme s hranolky nebo pečivem a se zeleninovým salátem.

Vytisknout recept

Suroviny:

½ kg jemně naklepaných krůtích řízků.

 

Marináda:

  • 3 lžíce oleje,
  • 2 lžíce kečupu,
  • 3 lžíce smetany,
  • 1 lžíce sojové omáčky,
  • 1 lžička hořčice,
  • drobně nasekaná zelená petrželka,
  • 1 drobně nakrájená cibule,
  • chilli,
  • mletá paprika,
  • kari koření,
  • mletý pepř,
  • sůl.